Velodromo Maspes Vigorelli

less info

Project type







The project aims to reshape the structure of the Vigorelli velodrome, working on the external space nearby and on the structure of the velodrome itself, reorganizing each part with relation to the surroundings, creating thus four different situations which revitalize and contextualize the entire space.
A big closed square gives a new orientation to the buildings and creates a connection with a lost urban space, placing the velodrome within a landmarks system that allows the building to openly interact with the urban dynamics of the neighborhood. A sequence of new covered spaces give back to the daily use paths and areas rarely considered so far.
In collaboration with: Beretta Associati

Posted in Culture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *